icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Rätt Start Babytäcke Heaven Vagn/Vagga har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Rätt Start

Rätt Start Babytäcke Heaven Vagn/Vagga


169 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Detta spädbarnstäcke är utformat tillsammans med specialister för att ge små barn maximal sovkomfort för att sova hela natten. Mjukt, skönt yttertyg och fyllning i silikoniserad polyester hålfiber. Fyllningen ventilerar effektivt bort fukt och överskottsvärme så att barnet ligger torrt och lagom varmt. Fördelen med yttertyg i bomull/ polyester är att polyester inte absorberar fukt utan transporterar den vidare vilket tillsammans med hålfiber fyllningen ger en torr, kvalsterhämmande och smutshärdigt täcke. Du kan välja mellan täcke Heaven eller täcke Heaven Light. Light fyllning ger en svalare sovtemperatur. Perfekt på sommaren eller om barnet föredrar en något lägre sovtemperatur.  

Rätt Start har ett brett sortiment av kuddar och täcken till både spjälsäng och vagn/vagga.

Specifikationer:

- Fyllning:100% polyester (HCS) silikoniserad hålfiber.

- Yttertyg: 65% polyester 35% bomull.

- Mått: Vagn/Vagga (70x80cm)

- Tvättråd: Maskintvättbar i 60°C. Använd aldrig sköljmedel och helst flytande tvättmedel. Tumla täcket i låg temperatur & skaka ut täcket efter tumling. 

- Värmegrad: Allround. Fyllning 130g.

- Öko-Tex klass I baby certifierad

- Allergisäkra material.  

Varumärke Rätt Start
Storlek Vagn & Vagga
Färg Vit

Rätt Start

Rätt Start är en svensk producent av barn- och babyprodukter. Rätt Start har massor av fina babyprodukter, leksaker, sängkläder och barnserviser bl.a. med Elsa Beskow, Lilla Spöket Laban, Lilla Anna, Tummen, Mumintrollen, Miffy och Pingu.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.