• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Rätt Start Babykudde Fiber Cloud Exclusiv Vagn/Vagga Genomsydd

Leveranstid: 1-3 vardagar
169 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Babykudde för vagn/vagga. Genomsydd, flatare kudde. Ergonomisk riktig sovställning. Yttertyg i ventilerande microfiber. Fyllning av Dacron® 95°.

EXCLUSIVE är en högkvalitativ serie kuddar och täcken för nyfödda som är utformad tillsammans med specialister för att ge spädbarn maximal sovkomfort för att sova hela natten. Fyllningen av Dacron® 95° ger oöverträffat stöd för spädbarns huvud. Fibern transporterar vidare fukt och formar sig efter huvudet för att det ska kunna växa och inte plattas till, kudden är samtidigt platt nog att inte belasta nacken vilket låter barnet sova skönt. Fördelen med yttertyg i mjuk, skön mikrofiber är att mikrofiber har en unik förmåga att transportera vidare fukt vilket tillsammans med fyllningen i Dacron® 95° ger en torr, kvalsterhämmande och smutshärdig kudde.

Tänk på följande: Spädbarn ska sova på rygg. Låt barnets axlar vila på kudden. Kudden är stöd för huvudet, inte nacken. Puffa upp kudden emellanåt innan du lägger barnet så att den ger mjukt stöd även på huvudets sidor. Låt gärna barnet träna på mage när det är vaket.  Om barnet har sned nacke eller gärna vill ligga med huvudet åt ena hållet, rådgör med läkare. Följ din BVC och läkares rekommendationer angående ditt barns sömnvanor!

Specifikationer:

- Mått: 28x35cm.

- Yttertyg: 100% polyester/microfiber.

- Fyllning: 100% Dacron® 95°.

- Tvättråd: Kudden tål tvätt i 95°C men för normaltvätt rekommenderar vi 60°C med skonsam centrifugering (fintvätt) detta gör att kudden behåller sin spänst samt ökar livslängden på produkten.  Använd aldrig sköljmedel och helst flytande tvättmedel. Tumla kudden i låg temperatur & skaka ut kudden efter tumling.

Rätt Start har ett brett sortiment av kuddar och täcken till både spjälsäng och vagn/vagga.

Specifikationer

Leveranstid 1-3 vardagar
Varumärke Rätt Start
Storlek
Material
Tvättråd
Färg Vit
Material
Trådtäthet

Leverans

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating