icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Pholc BKRD - Tage Taklampa 55 cm Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Pholc

Pholc BKRD - Tage Taklampa 55 cm Mässing


4 999 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Lampor Taklampor Pholc

Taklampa från Pholc BKRD i serien Tage. Stilren och modern taklampa i äkta mässing. En pendellampa med 10 st böljande armar i mässing som håller upp kupor i glas. Krokupphäng medföljer.Ljuskälla medföljer ej.

Varumärke Pholc
Färg Mässing
Storlek (øxH): 55 x 35cm
Ljuskälla Sockel E14 (Behövs 10 st lampor)

Pholc

PHOLC är ett inredningsföretag med fokus på egen design och produktutveckling av belysning. Utgångspunkten för PHOLC:s produktutveckling är en genuint nordisk arty stil som andas Gotland, Köpenhamn och Berlin - där strama linjer blandas med punkiga, urbana inslag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.