icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Pholc BKRD - Round bordslampa Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 
Pholc

Pholc BKRD - Round bordslampa Mässing


1 899 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Lampor Bordslampor Pholc

Snygg, originell bordslampa i mässing från Pholc BKRD. Med sin runda form blir denna lampa helt klart en iögonfallande lampa.

Specifikationer:

- Färg: Mässing

- Mått: Diameter 33 cm, Höjd 15cm

- Ljuskälla: E27 - glödlampa medföljer ej (Max watt 40)

- Sladdlängd: 2m


Varumärke Pholc
Färg Mässing

Pholc

PHOLC är ett inredningsföretag med fokus på egen design och produktutveckling av belysning. Utgångspunkten för PHOLC:s produktutveckling är en genuint nordisk arty stil som andas Gotland, Köpenhamn och Berlin - där strama linjer blandas med punkiga, urbana inslag.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.