icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Pholc BKRD - Round bordslampa Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Pholc

Pholc BKRD - Round bordslampa Mässing


990 kr

Rek pris: 1 899 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 dagar

Snygg, originell bordslampa i mässing från Pholc BKRD. Med sin runda form blir denna lampa helt klart en iögonfallande lampa.

Sladdlängd: 2m

 

 

Ljuskälla medföljer ej.


Varumärke Pholc
Färg Mässing
Storlek (øxH): 33x15cm
Ljuskälla E27 - max 40W

Pholc

PHOLC är ett inredningsföretag med fokus på egen design och produktutveckling av belysning. Utgångspunkten för PHOLC:s produktutveckling är en genuint nordisk arty stil som andas Gotland, Köpenhamn och Berlin - där strama linjer blandas med punkiga, urbana inslag.

Leveranstid 1-3 dagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.