icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Pholc BKRD - Ray Golvlampa Vit äkta mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Pholc

Pholc BKRD - Ray Golvlampa Vit äkta mässing


2 399 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:
Mer från: Lampor Golvlampor Pholc

Golvlampa från Pholc BKRD i serien Ray. Stilren och modern golvlampa med vit stomme och äkta mässingsdetaljer. Justerbar vilket gör att den passar bra i alla hem. Ljuskälla medföljer.

Varumärke Pholc
Färg Vit
Material Metall
Storlek (øxH): 64x127 cm
Ljuskälla GU 10

Pholc

PHOLC är ett inredningsföretag med fokus på egen design och produktutveckling av belysning. Utgångspunkten för PHOLC:s produktutveckling är en genuint nordisk arty stil som andas Gotland, Köpenhamn och Berlin - där strama linjer blandas med punkiga, urbana inslag.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.