icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Pholc BKRD - Point Bordslampa Betong grå/mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Pholc

Pholc BKRD - Point Bordslampa Betong grå/mässing


699 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:
Mer från: Lampor Bordslampor Pholc

Karaktäristisk bordslampa från Pholc BKRD i serien Point. Stilren och modern bordslampa med lampfot i grå betong med mässingsdetaljer. 

 

 

Ljuskälla medföljer ej.

Varumärke Pholc
Färg Grå
Material Betong
Storlek (øxH): 13 x 11 cm
Ljuskälla Sockel E27

Pholc

PHOLC är ett inredningsföretag med fokus på egen design och produktutveckling av belysning. Utgångspunkten för PHOLC:s produktutveckling är en genuint nordisk arty stil som andas Gotland, Köpenhamn och Berlin - där strama linjer blandas med punkiga, urbana inslag.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.