icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Pellevävare Morgonrock Bergman Herr Asphalt har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Pellevävare

Pellevävare Morgonrock Bergman Herr Asphalt


1 495 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Pellevävares sköna, härliga morgonrock i 100% Linne. En tunnare morgonrock i mjuk och härlig tvättad linne. Linnets härliga egenskaper som håller dig varm när du är sval och sval när du är varm passar perfekt som material till en morgonrock. Är något kortare i modell.


Specifikationer:

- Färg: Mörkblå

- Material: 100% Linne

- Tvättråd: Tvättas i 60 grader. 

Varumärke Pellevävare
Färg Grå
Material 100% linne

Pellevävare

År 1893 startade Alfred Johansson ett litet väveri utanför Kinna i Västergötland. Den första ordern bestod av tre dussin halsdukar till summan av 29 riksdaler och 38 öre. Den första export ordern kom redan 1894 och gick till Köpenhamn. 1905 köptes den första ångmaskinen och en större investering i jacquardvävstolar gjordes.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.