Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

praktikant - kundservice

Är du nyfiken och vill ha erfarenhet av att arbeta med kundservice i ett av Sveriges snabbast växande bolag inom möbler och heminredning på nätet? Brinner du för kundservice och att hjälpa människor? Älskar du möbler och heminredning? Då kanske du är Sleepos nya kundservicetpraktikant och borde ansöka idag!

Praktikant - Kundservice

Är du nyfiken och vill ha erfarenhet av att arbeta med kundservice i ett av Sveriges snabbast växande bolag inom möbler och heminredning på nätet? Brinner du för kundservice och att hjälpa människor? Älskar du möbler och heminredning? Då kanske du är Sleepos nya kundtjänstpraktikant och borde ansöka idag!

Om praktiken

Som praktikant i vårt kundserviceteam på Sleepo jobbar du dagligen med att besvara kundfrågor via telefon, mail och chatt. Du hjälper kunder med produktfrågor och frågor om kunders beställningar och där du alltid strävar efter att ge det lilla extra för bästa tänkbara service. Utöver att besvara kundfrågor får du prova på att arbeta med försäljning via telefon, mail och att ha kundmöte i vårt showroom.

Vi söker dig som

Går en utbildning och söker en praktikplats inom kundservice och är nyfiken på att arbeta på ett företag som växer och tycker att kundupplevelsen alltid är i centrum. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap. Du ska också tycka att det är roligt med kundmöten då vi har ett showroom där vi möter våra kunder. Då vi står inför en expandering i Norge och Finland är ett av kraven att man måste kunna skriva och prata flytande engelska. Utöver detta så kommer vi att lära dig och ge just dig bra och nyttig erfarenhet i en intressant e-handels värld!

För att passa in hos oss letar vi efter dig som

Brinner för service och trivs i en roll där de sociala kontakterna är många. Du är mogen, trygg och älskar att hjälpa andra. Självklart är du punktlig och pålitlig och känner stort ansvar för dina uppgifter och ser till att genomföra dem i tid och på ett tillfredsställande sätt. Vidare innefattar rollen varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo vilket kräver att du är flexibel och noggrann så att information inte faller mellan stolarna. Slutligen kommer du att arbeta tätt tillsammans med fantastiska kollegor i vårt kundserviceteam och med mig Head of Customer Experience som handledare.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en praktik i ett passionerat och växande företag med modernt kontor i centrala Stockholm. Arbetsplatsen är väldigt familjär med en platt organisation med högt i tak.

Är du vår nya praktikant? Då ska du ansöka genom att maila ditt CV och personligt brev till jobb@sleepo.se, så kontaktar vi dig omgående.

Arbetsplats & kultur

På Sleepo bygger vår kultur på prestigelöshet, nyfikenhet och framåtanda. Alla är lika viktiga hos oss och vi eftersträvar att växa som ett team. För att nå detta ger våra medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstiden, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Kontakt

Telefon
08-20 87 70

E-post
jobb@sleepo.se

Om Sleepo

Sleepo är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet. Vi erbjuder våra kunder en förstklassig shoppingupplevelse med ett konkurrenskraftigt kunderbjudande och ett väl utvalt sortiment. Bolaget har vuxit snabbt och erbjuder idag över 14 000 produkter fördelat över 80 varumärken kombinerat med bolagets egna sortiment. Idag har Sleepo cirka 70 olika produktkategorier inom möbler och heminredning, och sortimentet växer kontinuerligt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;