icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Oliver Furniture Vitrinskåp Vit 127 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Oliver Furniture

Oliver Furniture Vitrinskåp Vit 127


20 149 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Ett elegant och unikt vitrinskåp i från danska Oliver Furniture. Skåpet har glasdörrar och glas sidor för att ge en lätt och ljus look. Vitrinskåpet har en stilfull och klassisk nordisk design. Det är perfekt för dina speciellt utvalda saker som glas, porslin, textilier och böcker.


Med detta vackra vitrinskåp kan du skapa din egen stil och stämning i hemmet. Skåpets stilrena former gör det lätt att placera lite vart som, t.ex. i vardagsrum, kök, sovrum eller i hallen.

 
Varumärke Oliver Furniture
Färg Vit
Tillgängliga storlekar (BxHxD): 127x206x35 cm.

Oliver Furniture

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment. Man kan exempelvis hitta stilrena sängar, soffor, skrivbord och vitrinskåp i svart, vitt eller träfärgat. Sortimentet av vaggor och spjälsängar är särskilt populära hos familjer som fått utökning. Loftsängar och våningssängar finns i flertalet designer. Lösningen med en säng på höjden är ofta populärt hos barn och ungdomar som tycker om att klättra upp för att sova, men det är även an väldigt bra lösning om man har platsbrist.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.