icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Oliver Furniture Spjälsäng har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Oliver Furniture

Oliver Furniture Spjälsäng


6 629 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Vacker och klassisk spjälsäng för små och medelstora barn från 3-4 månader till 4-5 år. Ena långsidan på spjälsängen kan justeras i fyra olika lägen, och kan följa barnets utveckling under flera årSnygg, funktionell och robust spjälsäng. Sängen har en enkel och klassisk design i den välkända nordisk Oliver Möbler stilen. Funktionaliteten är väl genomtänkt och spjälsäng kan följa barnets utveckling under flera årSängen har en lång livslängd och kan med fördel återanvändas av syskon och nästa generation.

Bäddmått: 70 x 140 cm
Spjälsängen levereras utan madrass men det kan köpas som tillval.

Varumärke Oliver Furniture
Färg Vit
Tillgängliga storlekar (BxHxL): 77x88x143 cm

Oliver Furniture

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment. Man kan exempelvis hitta stilrena sängar, soffor, skrivbord och vitrinskåp i svart, vitt eller träfärgat. Sortimentet av vaggor och spjälsängar är särskilt populära hos familjer som fått utökning. Loftsängar och våningssängar finns i flertalet designer. Lösningen med en säng på höjden är ofta populärt hos barn och ungdomar som tycker om att klättra upp för att sova, men det är även an väldigt bra lösning om man har platsbrist.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.