icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Oliver Furniture Skrivbord Seaside 5 Lådor Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Oliver Furniture

Oliver Furniture Skrivbord Seaside 5 Lådor Vit


5 029 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Skrivbord i klassisk skandinavisk stil från Oliver Furniture, ur deras Seaside-kollektion. Ett praktiskt och elegant skrivbord med fem lådor, två stycken på varje sida samt en under bordsskivan. A4-papper får plats i alla lådorna. Skrivbordet fungerar fint som en liten arbetsplats eller bara som en snygg inredningsdetalj.


Varumärke Oliver Furniture
Färg Vit
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Tillgängliga storlekar (BxHxD): 116 x 74 x 50 cm

Oliver Furniture

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment. Man kan exempelvis hitta stilrena sängar, soffor, skrivbord och vitrinskåp i svart, vitt eller träfärgat. Sortimentet av vaggor och spjälsängar är särskilt populära hos familjer som fått utökning. Loftsängar och våningssängar finns i flertalet designer. Lösningen med en säng på höjden är ofta populärt hos barn och ungdomar som tycker om att klättra upp för att sova, men det är även an väldigt bra lösning om man har platsbrist.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.