icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Oliver Furniture Skötbord / Byrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Oliver Furniture

Oliver Furniture Skötbord / Byrå


8 449 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Vackert skötbord med en klassisk böjd framsida, från danska Oliver Furniture. Konstruktionen är genomtänkt med många vackra detaljer. Det stora, extra rymliga skötbordet ger gott om utrymme för omvårdnad av barnet. När du inte längre behöver använda byrån som skötbord så förvandlar du det enkelt till en stilren byrå. Passar lika bra i baby och barnrummet som i vuxenrummet. Oliver Furniture skötbord är säkerhetstestat av Dansk Teknologiskt Institut och uppfyller EU-kraven för REACH som är en lista över ämnen som misstänks vara cancerframkallande.
Byrån har stora rymliga lådor och flera användningsområden. Lådorna har stabila kullager undertill.
Mått på skötdelen: (b x d x h): 94 cm x 72 cm x 14 cm.

Madrass till skötbordet köps separat.

Varumärke Oliver Furniture
Färg Vit
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Tillgängliga storlekar (BxHxD): 90x90x50 cm

Oliver Furniture

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment. Man kan exempelvis hitta stilrena sängar, soffor, skrivbord och vitrinskåp i svart, vitt eller träfärgat. Sortimentet av vaggor och spjälsängar är särskilt populära hos familjer som fått utökning. Loftsängar och våningssängar finns i flertalet designer. Lösningen med en säng på höjden är ofta populärt hos barn och ungdomar som tycker om att klättra upp för att sova, men det är även an väldigt bra lösning om man har platsbrist.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.