icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Oliver Furniture Seaside Loftsäng 90x200cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Oliver Furniture

Oliver Furniture Seaside Loftsäng 90x200cm


12 999 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Klassisk loftsäng i nordisk stil från danska Oliver Furniture med genomtänkt design, med fokus på såväl uttryck som säkerhet och funktion. Kvalitet och design är den bästa, när skandinaviska möbeltraditioner, hållbarhet och säkerhet vävs samman i denna bästsäljare till loftsäng.Loftsängen är designad så att barnet kan sova tryggt och säkert hela natten. Vita väggpaneler under sängenskapar ramarna i rummet, som kan inredas helt individuellt eller med klassiska vita barnmöbler. Stegen kan placeras antingen till höger eller vänster.
Bäddmått: 90 x 200 cm.

Varumärke Oliver Furniture
Färg Vit
Material Massivträ/MDF
Tillgängliga storlekar (BxHxD): 97x176x207

Oliver Furniture

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment. Man kan exempelvis hitta stilrena sängar, soffor, skrivbord och vitrinskåp i svart, vitt eller träfärgat. Sortimentet av vaggor och spjälsängar är särskilt populära hos familjer som fått utökning. Loftsängar och våningssängar finns i flertalet designer. Lösningen med en säng på höjden är ofta populärt hos barn och ungdomar som tycker om att klättra upp för att sova, men det är även an väldigt bra lösning om man har platsbrist.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.