icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Oliver Furniture Seaside Klädskåp 2 dörrar har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Oliver Furniture

Oliver Furniture Seaside Klädskåp 2 dörrar


12 999 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Snygg och praktiskt garderob med 2 dörrar från danska Oliver Furnitures Seaside-kollektion.Klassisk vit garderob i nordisk design med flexibel inredning i form av flera flyttbara hyllplan och rymliga lådor. Den genomgående klädstången gör det möjligt att ha kläder hängande i skåpets hela bredd. 


Dörrar och lådor är utrustade med "Soft Close" och som en extra detalj kan det fällas ut en krok från garderobens sida, som kan användas till att hänga upp morgonrocken eller favoritklänningen på. Garderoben passar fint in i flera av hemmets rum. Den höga kvaliteten i kombination med det enkla och eleganta utseendet ger din garderob en lång livslängd.Varumärke Oliver Furniture
Färg Vit
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Tillgängliga storlekar (BxHxD): 122x195x59 cm

Oliver Furniture

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment. Man kan exempelvis hitta stilrena sängar, soffor, skrivbord och vitrinskåp i svart, vitt eller träfärgat. Sortimentet av vaggor och spjälsängar är särskilt populära hos familjer som fått utökning. Loftsängar och våningssängar finns i flertalet designer. Lösningen med en säng på höjden är ofta populärt hos barn och ungdomar som tycker om att klättra upp för att sova, men det är även an väldigt bra lösning om man har platsbrist.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.