icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Oliver Furniture Seaside Dagbädd har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Oliver Furniture

Oliver Furniture Seaside Dagbädd


8 699 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Klassisk dagbädd från danska Oliver Furniture. Passar utmärkt i en del av vardagsrummet, i gästrummet eller till det stora barnet. Fungerar precis lika bra till barn som till vuxna.
Bäddmått: 90 x 200 cm.


Madrass ingår ej, men ni finner det som tillval till höger om produktbilden.

Varumärke Oliver Furniture
Färg Vit
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Tillgängliga storlekar (BxHxL): 97x75x207 cm.

Oliver Furniture

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment. Man kan exempelvis hitta stilrena sängar, soffor, skrivbord och vitrinskåp i svart, vitt eller träfärgat. Sortimentet av vaggor och spjälsängar är särskilt populära hos familjer som fått utökning. Loftsängar och våningssängar finns i flertalet designer. Lösningen med en säng på höjden är ofta populärt hos barn och ungdomar som tycker om att klättra upp för att sova, men det är även an väldigt bra lösning om man har platsbrist.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.