icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Oliver Furniture Madrass Runda hörn 90x200x13cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Oliver Furniture

Oliver Furniture Madrass Runda hörn 90x200x13cm


3 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Madrass som passar Oliver Furniture Wood Collection. Madrassen har rundade hörn, höjd 13cm. Madrass i polyuretanskum som passar alla sängar med bäddmått 90x200cm. Den allergivänliga madrassen ger bra stöd och komfort. I motsats till vanligt skum komprimeras som övertid, har det högelastisgt polyuretanskum den egenskapen att den är i stort sett behåller sin ursprungliga form. Detta säkerställer bland annat en lång hållbarhet även efter år av användning. Dessutom madrassen en god ventilation. Madrassen har ett kraftfull överdrag av naturliga färger oblekt bomull vadderade med 100% ull från Nya Zeeland. Överdraget är avtagbart och maskintvättbart - max. 30 grader.

Storlek 90 x 200 cm
Varumärke Oliver Furniture
Tillgängliga storlekar 90x200cm
Färg Beige
Tjocklek 10cm
Tvättbar Ja

Oliver Furniture

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment. Man kan exempelvis hitta stilrena sängar, soffor, skrivbord och vitrinskåp i svart, vitt eller träfärgat. Sortimentet av vaggor och spjälsängar är särskilt populära hos familjer som fått utökning. Loftsängar och våningssängar finns i flertalet designer. Lösningen med en säng på höjden är ofta populärt hos barn och ungdomar som tycker om att klättra upp för att sova, men det är även an väldigt bra lösning om man har platsbrist.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.