Norsk Dun Elegant Duntäcke Medel/Varmt 720g 150x210 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Norsk Dun

Norsk Dun Elegant Duntäcke Medel/Varmt 720g 150x210


2 095 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Dun är ett av naturens bästa isoleringsmaterial, speciellt anpassat för att fylla täcken och kuddar, då dunet är lätt, mjukt och luftigt. Den höga isoleringsförmågan hänger samman med att luften mellan dunbollarna står stilla. Detta medför att kroppen avger minimalt med värme och energi till omgivningen när man ligger under ett duntäcke.

Täcken och kuddar med dun och fjäder har mycket lång levnadstid i jämförelse med många andra fyllnadsmaterial.

Duntäcken upplevs oftast som varma och luftiga om vintern och behagliga och svala om sommaren.

Ett duntäcke har den fina egenskapen att den absorberar samt leder bort den fuktighet som kroppen avger under natten. Naturmaterialet i ett duntäcke har alltså egenskapen att kunna ”andas”.

Specifikationer:

- Fyllning: 90% Europeiskt vitt anddun, 10% fjäder

- Yttertyg: 100% bomullscambric med piping

- Mellanväggar: 5x7 rutor

- Vikt: 720 gram

- Bärighet: 8-10 utav 14, 5-15 års garanti

- Värmegrad: Medel/Varmt, Allround

 

Om Norsk Dun

Norsk Dun är Norges största tillverkare av duntäcke och dunkuddar. Med ett omsorgsfullt urval i produktionsprocessen levereras endast de bästa tänkbara produkterna.

Serien för den svenska marknaden heter ELEGANT:

Serien tar hänsyn till det svenska klimatet och innehållar därför varma, mediumvarma och svala duntäcken och kuddar.

Varumärke Norsk Dun
Storlek Enkel
Material Anddun/fjäder
Tvättråd Kan tvättas i 60 grader. Centrifugera väl och torka grundligt i torktumlare. Använd endast 1/3 av normal dosering av tvättmedel. Använd inte några mjuk- eller sköljmedel. Duntäcken kan tvättas vart 5 år. Kuddar bör tvättas oftare (efter behov).
Färg Vit
Norsk Dun

Norsk Dun

För en bra nattsömn räcker det inte bara med en bra säng. Val av täcke och kudde är minst lika viktiga! Norsk Dun använder sig av noggrant utvalda fjädrar och dun som ger en skön och behaglig känsla hos slutprodukterna. Dun och fjädrar som Norsk Dun använder i sina produkter genomgår noggranna kontroller både vad gäller kvalitet och djurskydd. Dun och fjädrar kommer i första hand från fåglar i köttproduktion. Hela vägen från produktion och till ditt sovrum genomförs en lång rad av strikta kontroller. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att få det som du förväntar dig.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.