Norsk Dun Elegant Dunkudde Låg 300g har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Norsk Dun

Norsk Dun Elegant Dunkudde Låg 300g


849 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Dun är ett av naturens bästa isoleringsmaterial, speciellt anpassat för att fylla täcken och kuddar, då dunet är lätt, mjukt och luftigt.

Täcken och kuddar med dun och fjäder har mycket lång levnadstid i jämförelse med många andra fyllnadsmaterial.

Norsk Duns dunkuddar kan fås i tre olika varianter för att kunna tillfredsställa alla olika behov och önskemål; låg, mellan eller hög.
Gemensamt för dun och fjäderkuddar är att de är formbara och följsamma till alla huvuden. Har man placerat huvudet på en viss bestämd position så behåller man denna position genom natten.

Dunkuddar och dunkuddar har också den fina egenskapen att den absorberar och leder bort den fuktighet som kroppen avger under natten. Naturmaterialet i ett duntäcke har alltså egenskapen att kunna ”andas”.

 

Specifikationer: 

- Storlek 50 x 60 cm

- Fyllning: 70% Europeiskt vitt andun, 30% fjäder

- Yttertyg: 100% bomullscambric med passpoal

- Vikt: 300 gram

- Bärighet (isoleringsförmåga): 8-10 av 14

 

 

Om Norsk Dun:

Norsk Dun levererar endast det bästa tänkbara. Det innebär att vägen från dun och fjäder till ditt sovrum genomgår en rad strikta kontrollpunkter för att du som kund skall få det du förväntar dig.

Norsk Dun använder uteslutande noggrant utvalda dun och fjädrar som genomgått stränga kontroller beträffande kvalitet och djurskydd. Norsk Duns dun och fjädrar kommer främst från fåglar i köttproduktion.

Tygmaterialet som dunet stoppas i, är ren och mjuk bomull. Så nära naturen man kan komma. Och nedbrytbart dessutom.

Norsk Dun är medlemmar i EDFA: European Down and Feather Association. Märket används för att bekräfta att det är okej för dammallergiker att använda täcken och kuddar med dun/fjäder. Det visar också att täcken och kuddar fylld med dun/fjäder inte blir utsatta för kvalster när man följer enkla skötselråd. Vidare ger ett tätt yttertyg ytterligare skydd mot kvalster. Därför kan alla som lider av damm allergi fullt ut njuta av värmen och komforten i duntäcken och kuddar från Norsk Dun.

Norsk Duns produkter är också märkta med DAUNAFRESH vilket innebär att produkten är producerad i Norge. Råvarorna är handplockade av experter och uppfyller de strängaste krav i dun och fjäderhygien.

Varumärke Norsk Dun
Storlek 50 x 60 cm
Material Anddun/fjäder
Tvättråd Kan tvättas i 60 grader. Centrifugera väl och torka grundligt i torktumlare. Använd endast 1/3 av normal dosering av tvättmedel. Använd inte några mjuk- eller sköljmedel. Duntäcken kan tvättas vart 5 år. Kuddar bör tvättas oftare (efter behov).
Färg Vit
Norsk Dun

Norsk Dun

För en bra nattsömn räcker det inte bara med en bra säng. Val av täcke och kudde är minst lika viktiga! Norsk Dun använder sig av noggrant utvalda fjädrar och dun som ger en skön och behaglig känsla hos slutprodukterna. Dun och fjädrar som Norsk Dun använder i sina produkter genomgår noggranna kontroller både vad gäller kvalitet och djurskydd. Dun och fjädrar kommer i första hand från fåglar i köttproduktion. Hela vägen från produktion och till ditt sovrum genomförs en lång rad av strikta kontroller. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att få det som du förväntar dig.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.