icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Norsk Dun Dozy Täcke till vagn/Vagga 125g har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Norsk Dun

Norsk Dun Dozy Täcke till vagn/Vagga 125g


499 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Dozy är Norsk Duns kollektion för barn. Dozy Dun har bara bra råvor - för ditt barn förtjänar det bästa! Duntäcket har ett överdrag i 100% bomullstyg som är mjuk i kvaliteten och är fyllt till 90% med Moulard Dun. Dozy Dun är godkänt av norska astma och allergiförbundet och är ett bra val till ditt barn!

Du har hela 10 års garanti på ditt täcke från Norsk Dun - en fin garanti att Norsk dun levererar varor av hög kvalitet!

Specifikation:

- Fyllning: 90% Moulard Dun

- Yttertyg: 100% bomull 

- Mått: Vagn/Vagga (70x80 cm)

- Värmegrad: Varmt. Vikt: 125g som passar bra vid kyligare årstider

Varumärke Norsk Dun
Storlek Vagn & Vagga
Färg Vit

Norsk Dun

För en bra nattsömn räcker det inte bara med en bra säng. Val av täcke och kudde är minst lika viktiga! Norsk Dun använder sig av noggrant utvalda fjädrar och dun som ger en skön och behaglig känsla hos slutprodukterna. Dun och fjädrar som Norsk Dun använder i sina produkter genomgår noggranna kontroller både vad gäller kvalitet och djurskydd. Dun och fjädrar kommer i första hand från fåglar i köttproduktion. Hela vägen från produktion och till ditt sovrum genomförs en lång rad av strikta kontroller. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att få det som du förväntar dig.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.