icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Nord Vändbar Divansoffa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
SleepoHome

Nord Vändbar Divansoffa


5 995 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

Nord 2-sits soffa med vändbar divan.


Nord är en rymlig soffa som passar hela familjen. I Nord kan hela familjen mysa tillsammans utan att behöva trängas och det generösa sittdjupet gör att soffan är perfekt när du ska njuta av mysiga hemmakvällar, eller helt enkelt för att slappna av i efter en hård arbetsdag.

Varumärke SleepoHome
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 222 x 152 x 90 cm
Sittbredd 180 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittdjup 62 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 35 kg/m³
Stomme Björkplywood och furu
Färg Beige, Grå
Ben Träben

Divansoffan är mellansteget mellan en traditionell 3-sits soffa och de rymliga hörn- och U-sofforna. Här får du extra utrymme och komfort jämfört med en 3-sits soffa samtidigt som den upptar mindre plats än en vanlig U-soffa. Divansoffan har rikligt med utrymme, oavsett om du vill sitta eller ligga i den. Alla våra divansoffor har en vändbar divan som gör att du själv kan välja på vilken sida den ska placeras, på så vid kan anpassa soffans position utefter dina behov. 


Livorno är ett väldigt slitstarkt tyg som tack vare dess egenskaper utan några som helst bekymmer kan användas i offentliga miljöer. Tyget har en mjuk känsla och är väldigt tåligt mot noppor i tyget. Denna kvalitet gör att soffor med Livorno tyg behåller sitt utseende och sin komfort under i stort sett hela sin livslängd. Det faktum att tyget kan tvättas i 30 grader gör det väldigt lättskött. Livorno tyget har en slitstyrka på 50 000 Martindale och en Pilling kapacitet mot noppor på 4 av 5. 

 

Övrig information
- Divandel, Djup x Bredd: 152 x 80 cm
- Armstöd, Höjd x Bredd: 61 x 21 cm
- Höjd Ryggkudde: 44 cm

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.