icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Nord Furniture Köln Liten Matgrupp - Vit 2-platser har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Nord Furniture

Nord Furniture Köln Liten Matgrupp - Vit 2-platser


3 295 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Köln är en stilren och simpel matgrupp i vitlackerad björk och MDF. Matgruppen erbjuder en ljus och härlig design. Matbordet är förlängningsbart med en 40 cm lång skiva som gör att matbordet kan erbjuda plats åt två extra personer eller användas när extra plats behövs vid serveringen. Stolarna har en hög rygg och har en klassisk design som kompletterar matbordet perfekt. Tillsammans skapar detta en unik matgrupp som passar utmärkt både till vid en lite mindre matplats. 

Köln finns också i en större variant.

Material: Vitlackerad björk/MDF

Antal medföljande stolar: 2 st

Maximalt antal sittplatser: 4 st

Mått bord
Längd x Bredd x Höjd: 80/120 x 80 x 75 cm

Mått stolar
Höjd: 90 cm

 

Varumärke Nord Furniture
Storlek Bord (LxBxH): 80/120x80x75 cm
Färg Vit
Material Vitlackerad björk/MDF

Nord Furniture

Nord Furniture står för nordisk stilren design och bygger möbler med skandinaviska hem i åtanke. Miljö och kvalitet ligger i fokus, vilket uppnås genom att vara involverad i hela processen från ritbord till färdig produkt.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.