icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Nord Furniture Athen Matgrupp - Vit/Ek 4-platser har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Nord Furniture

Nord Furniture Athen Matgrupp - Vit/Ek 4-platser


4 995 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Athen är en elegant matgrupp som med sin stilrena design blivit en riktig favorit. Bordet har en stilren och avskalad design med en bordsskiva i betsad ekfanér. Tack vare att bordet har en klaff är det enkelt att variera bordets längd, en faktor som gör bordet utmärkt för lite mindre matplatser. I matgruppen ingår även fyra stolar ur samma serie som kompletterar bordet perfekt. Kombinationen av vittlack och ek gör Athen till en perfekt matgrupp för dig som letar efter något modernt men samtidigt gillar den traditionella ek designen. 

Athen finns också i en variant med svart underrede som går under namnet Kreta. 

Material: Vitlackerad björk & betsad ekfanér

Antal medföljande stolar: 4 st

Maximalt antal sittplatser: 6 st

Mått bord
Längd x Bredd x Höjd: 120/160 x 80 x 75 cm

Mått stolar
Höjd: 90 cm

 

Varumärke Nord Furniture
Storlek Bord (LxBxH): 120/160x80x75 cm
Färg Ek, Vit
Material Vitlackerad björk & Betsad ekfanér

Nord Furniture

Nord Furniture står för nordisk stilren design och bygger möbler med skandinaviska hem i åtanke. Miljö och kvalitet ligger i fokus, vilket uppnås genom att vara involverad i hela processen från ritbord till färdig produkt.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.