icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Nord Furniture Arizona Liten Matgrupp - Oljad Ek 4-platser har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Nord Furniture

Nord Furniture Arizona Liten Matgrupp - Oljad Ek 4-platser


12 990 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Arizona är en mycket elegant och stilren matgrupp i massiv oljad ek. Till det stabila Arizona bordet kommer fyra Austin stolar med en sits i svart läder för att erbjuda maximal komfort. Bordsskivan har två skifferplattor i kvadratisk form som förutom sin funktionalitet fungerar utmärkt för att matcha bordet med stolarna och på så vis skapa en komplett matgrupp. Denna detalj gör även att matgruppen sticker ut ur mängden från en mängd andra grupper som är tillverkade i liknande design. 

Genom att köpa till en insticksklaff kan bordet förlängas med ytterligare 50 cm och på så vis bli 190 cm långt. Vid köp av en insticksklaff rekommenderar vi att man köper till extra Austin stolar för att behålla matgruppens originella design.  

Arizona finns även i en större version med Milano stolar. 

Material: Massiv oljad ek

Antal medföljande stolar: 4 st

Maximalt antal sittplatser: 6 st (utan insticksklaff) / 8 (med insticksklaff)

Mått bord
Längd x Bredd x Höjd: 140 x 90 x 75 cm

Mått stolar
Höjd: 99 cm

 

Varumärke Nord Furniture
Storlek Bord (LxBxH): 140x90x75 cm
Färg Ek
Material Massiv oljad ek

Nord Furniture

Nord Furniture står för nordisk stilren design och bygger möbler med skandinaviska hem i åtanke. Miljö och kvalitet ligger i fokus, vilket uppnås genom att vara involverad i hela processen från ritbord till färdig produkt.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.