NG Baby Mood Volang Spjälskydd Tjockt Linne Terracotta har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

NG Baby

NG Baby Mood Volang Spjälskydd Tjockt Linne Terracotta


1 099 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Stadigt och mjukt spjälskydd med vacker detalj av en sju cm bred volang som löper utmed hela skyddet. Du väljer själv om du vill ha volangen vänd inåt sängen eller ut i rummet. 


Spjälskyddet utan band passar alla spjälsängar i standardmått 60 x 120 cm. För bästa passform rekommenderar vi en madrass i storlek 55 x 115 cm så att spjälskyddet kan tryckas ner mellan spjälor och madrass. Där ligger det på plats och ger barnet en ombonad och mysig miljö. 


Tyget i naturmaterial av 100 % mekaniskt mjukgjort linne har fin lyster och finns i flera jordnära nyanser. Färgskalan är densamma som i vår ordinarie linnekollektion, NG Baby Mood, vilket ger stora möjligheter att mixa och matcha som det passar dig bäst. Svensk tillverkning. Allt sys i Emmaljunga


Yttertyget är avtagbart och tvättbart. Det är bara till att öppna dragkedjan, trä av tyget och tvätta i maskin. 


Storlek: Totallängd: 348 cm | Höjd 30 cm | Tjock: 4 cm
Yttertyg: 100 % linne (mekaniskt mjukgjort)
Fyllning: Skumgummi
Tvättråd: Överdraget tvättas i maskin 40 grader. Sträckes i vått tillstånd
Varumärke NG Baby
Material 100% linne
Färg Orange
NG Baby

NG Baby

Företaget har funnits i ungefär 50 år och började med att tillverka madrasser. Sedan drygt 30 år har de producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet vågar de påstå att de vet vad babyn behöver. När Du väljer produkter från NG baby, kan Du vara säker på att få högsta kvalitet vad gäller både sömnad och kvalitet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.