icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

NG Baby Kryptäcke Grå/Stjärna har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
NG Baby

NG Baby Kryptäcke Grå/Stjärna


629 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Kryptäcke från NG Baby är en nykomling i sortimentet. Täcket är mjukt, vadderat och är perfekt att använda både inomhus och utomhus. Ett mjukt och härligt täcke för barnet att krypa på.

Specifikationer

- Färg: Grå/Stjärnor

- Material: 100% Bomull. Fibervadd

- Mått: 120x120 cm

Varumärke NG Baby
Färg Grå, Mönstrat

NG Baby

Företaget har funnits i ungefär 50 år och började med att tillverka madrasser. Sedan drygt 30 år har de producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet vågar de påstå att de vet vad babyn behöver. När Du väljer produkter från NG baby, kan Du vara säker på att få högsta kvalitet vad gäller både sömnad och kvalitet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.