icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

NG Baby Future Madrass 70x140 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
NG Baby

NG Baby Future Madrass 70x140


849 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

 Future madrassen är en mjuk och behaglig madrass med god luftcirkulation. Barnmadrassen som tillverkas i Emmaljunga har fyllning av komprimerad återvunnen fibervadd som ger bra bärighet och bekvämt stöd för små växande kroppar. Glöm inte att då och då vända och rotera barnets madrass. På så vis blir det jämnare belastning. 

 

Svensktillverkad bekväm madrass för alla typer av barnsäng. Stoppning av återvunnet material. Avtagbart, tvättbart yttertyg i bomullsmix. Madrassen kan sköljas av för hand, max 40 grader, utan tvättmedel. Krama ur vattnet, vrid ej madrassen.

 


Mått: 70x140cm


Storlek 70 x 140 cm
Varumärke NG Baby
Färg Vit
Tjocklek 8cm
Tvättbar Ja
NG Baby

NG Baby

Företaget har funnits i ungefär 50 år och började med att tillverka madrasser. Sedan drygt 30 år har de producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet vågar de påstå att de vet vad babyn behöver. När Du väljer produkter från NG baby, kan Du vara säker på att få högsta kvalitet vad gäller både sömnad och kvalitet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.