icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ng Baby Future Madrass 120x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
NG Baby

Ng Baby Future Madrass 120x60


379 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Future madrassen är en mjuk och behaglig madrass med god luftcirkulation. Barnmadrassen som tillverkas i Emmaljunga har fyllning av komprimerad återvunnen fibervadd som ger bra bärighet och bekvämt stöd för små växande kroppar.

Glöm inte att då och då vända och rotera barnets madrass. På så vis blir det jämnare belastning. 


Svensktillverkad bekväm madrass för alla typer av barnsäng. Stoppning av återvunnet material. Avtagbart, tvättbart yttertyg i bomullsmix. Madrassen kan sköljas av för hand, max 40 grader, utan tvättmedel. Krama ur vattnet, vrid ej madrassen. Passar till Troll Bedside Crib, Troll Nicole Glider och Troll Sara Vagga samt Troll Retro Minisäng.

 


Mått: 60 x 120 x 8cm

Varumärke NG Baby
Färg Vit
NG Baby

NG Baby

Företaget har funnits i ungefär 50 år och började med att tillverka madrasser. Sedan drygt 30 år har de producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet vågar de påstå att de vet vad babyn behöver. När Du väljer produkter från NG baby, kan Du vara säker på att få högsta kvalitet vad gäller både sömnad och kvalitet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.