icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

NG Baby Påslakanset Junior Harlequin Rosa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

NG Baby

NG Baby Påslakanset Junior Harlequin Rosa


679 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-4 veckor
Mer från: Barnrum NG Baby Bäddset

NG Baby bäddset för junior i mjuk och skön bomull. 
2 dels-set med påslakan och örngott i NG Babys serie Harlequin i mjuka pasteller.


NG Baby väljer alla material med omsorg för att bara erbjuda det bästa till Ditt barn. Allt material kommer från leverantörer som är Öko-texcertifieradeSömnad och design görs i Emmaljunga i Sverige och tygerna är helt fria från kemiska tillsatser.


Storlek: påslakan 150x210 cm, örngott 50x60 cm

Färg: Pasteller med fokus på rosa

Material: 100% bomull

Tvättas i 40 grader.

Varumärke NG Baby
Färg Rosa
NG Baby

NG Baby

Företaget har funnits i ungefär 50 år och började med att tillverka madrasser. Sedan drygt 30 år har de producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet vågar de påstå att de vet vad babyn behöver. När Du väljer produkter från NG baby, kan Du vara säker på att få högsta kvalitet vad gäller både sömnad och kvalitet.

Leveranstid 2-4 veckor
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.