Myya Waterfall Vas Klar Small har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-30%
Myya

Myya Waterfall Vas Klar Small


244 kr

Rek pris: 349 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:
Mer från: Inredning Rea Dekoration

Waterfall är en vas från MYYA som blandar klassiskt hantverk med nya och spännande former. Vasen uppvisar en fallande effekt - därav namnet Waterfall. Med en klar glasyta gör vasen ett fräscht intryck och blir väldigt fin med blommor och växter i en rad olika färger. Waterfalls räfflade yta ger vasen extra fin textur och stil. Para gärna ihop Warterfall men annan inredning i andra material och färgtoner. Vasen passar också bra att stå bar utan blommor och blir även väldigt stämningsfull med ett blockljus i. Diskas endast förhand.


Waterfall finns även i Medium & Large.


(ØxH): 12 x 17 cm

Varumärke Myya
Färg Transparent
Myya

Myya

Sedan 2017 har MYYA designat vaser och krukor som ger dina växter ett vackrare hem. Med formgivaren Mimmi Silesius bakom varje design, hittar du hos MYYA innovativa former och mönster som tillsammans med kvalitativa material och stilfulla färger skapar produkter som ger ditt hem lite extra personlighet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.