• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Soffben

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Soffben

Om du enkelt vill piffa upp en gammal soffa eller en soffa du helt enkelt tröttnat på, kan du köpa ny soffben för att skapa ett nytt utseende på din favoritmöbel.

Soffben är detaljen som gör skillnad

Oavsett om de gamla benen på soffan är utslitna eller om du bara är sugen på en förändring, är soffben den där lilla detaljen som gör mer skillnad än vad du tror! Välj mellan runda eller avlånga soffben, tjocka eller smala. Pröva dig fram med former och olika färger som passar i ditt hem, det finns ben till soffan för alla smaker. Hur som helst är ett byte av soffans ben ett väldigt enkelt och billigt sätt att ge din soffa ett helt nytt utseende. Mixa och matcha som du vill och tänk på att en traditionell soffa nödvändigtvis inte behöver ha traditionella ben. Skapa din egen, unika stil och testa moderna ben till en äldre soffmodell eller tvärtom!

Byt stil så ofta du vill med soffben

Den stora fördelen med nya ben till din soffa är att de är lätta att montera samtidigt som de gör stor skillnad för din heminredning. En enfärgad soffa med en neutral design kan enkelt piffas upp med soffben som har en rolig form eller en stark färg. På samma sätt kan du tona ned en färgglad eller mönstrad soffa med ett par ben i ett naturligt material som exempelvis trä. Ytterligare en fördel är att du snabbt anpassa stilen i exempelvis barnrummet. En vanlig, enkel och billig soffa i barnrummet ser genast piggare ut med ett par roliga soffben för barnmöbler.

Brett sortiment av soffben

På Sleepo.se hittar du ett brett sortiment av snygga soffben av bra kvalitet. Du hittar allt från modern till klassisk design på ben till soffan. Dessutom har vi populära soffben från Prettypegs. Handla på Sleepo.se - vi har fri frakt och retur samt 14 dagars öppet köp om du skulle ångra dig. Klicka hem dina nya ben till soffan redan idag och var beredd på en snabb leverans från oss!