• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

 

Möbelben

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Möbelben i olika varianter

Är du på jakt efter snygga möbelben har du garanterat hamnat rätt! Hos oss på Sleepo hittar du ett brett och varierat utbud av just möbelben. I vårt sortiment har vi främst plockat ihop sängben i alla dess former, men även ett flertal snygga soff- och bordsben i olika utföranden. Produkterna kommer från välkända tillverkare, såsom Prettypegs och Kinnabädden. Oavsett vilken typ av möbelben du är ute efter är chansen stor att du hittar dem hos oss.

Välj möbelben i flera färger och stilar

När det kommer till utseendet av våra möbelben har vi försökt skapa ett så brett utbud som möjligt. Detta för att alla våra kunder ska kunna hitta något som faller dem i smaken. Därför hittar du möbelben i allt från elegant svart och vitt till härliga nyanser i rött och gult hos oss. Vi har även klassiska träfärgade möbelben samt moderna sängben i exempelvis aluminium. Även formmässigt har vi mycket spännande att välja mellan. Vi har såväl runda som kantiga ben, korta som långa, och till och med möbelben i olika snygga och annorlunda utformningar, såsom champagneglas eller skor.

Sätt en personlig touch på dina möbler

Att byta ut möbelbenen är ett utmärkt sätt att förnya din inredning, utan att det behöver bli för dyrt eller tidskrävande. Vill du få in mer liv och färg i köket? Då kan ett par färgglada bordsben från Prettypegs vara precis vad du söker. Eller vill du kanske göra ditt sovrum mer elegant? Satsa då på sängben från Kinnabädden. Är det soffben du är ute efter har vi flera snygga alternativ från bland annat Prettypegs. Deras soffben kan du dessutom använda till andra möbler du vill styla om. Lyft fram din kreativa sida och piffa upp barnens byrå med ett par söta skoformade soffben!