icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mimou Pläd Nagano Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mimou

Mimou Pläd Nagano Grå


1 895 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Plädar Mimou Överkast

En snygg och luftig pläd från Mimou i modernt retro design. Denna pläd är perfekt för en härlig sommarkväll ute på verandan.

I ull och linne.

Mått (b x l): 130 x 170 cm.

Färg: Grå.

Varumärke Mimou
Storlek 130 x 170 cm
Tvättråd Kemtvätt.
Färg Grå

Mimou

Mimou är ett ungt, svenskt och lyxigt inredningsvarumärke som startade 2004. Deras huvudfokus är exklusiva tapeter och textilier för hemmet så väl som det offentliga rummet. Mimous design är en kreativ blandning av skandinavisk enkelhet och kontinental lyx.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.