icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mille Notti Satina Örngott Vit 50x60cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mille Notti

Mille Notti Satina Örngott Vit 50x60cm


345 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Bäddset, separata örngott och underlakan i vitt, dimrosa och mörkgrått med vacker glans. Satina har blivit uppkallad efter en av de klassiska kvaliteter Mille Notti är som mest känd för, följsam kammad bomullssatin. Örngottet är sytt med vinge och påslakanet har öppning med dekorativa knytband.


 

Trådtäthet 340 tc

Öko-Tex Standard 100

Storlek 50x60cm


Storlek 50 x 60 cm
Varumärke Mille Notti
Färg Ljus, Vit
Material Bomullssatin
Material Bomullssatin
Tvättråd Alla Mille Nottis sängkläder kan tvättas i 60 grader. Använd helst inte sköljmedel i tvätten eftersom det förstör bomullsfibrerna. Sängkläderna kommer att bli mjuka och sköna ändå.
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.