icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mille Notti Sänggavel Carlita Linne har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mille Notti

Mille Notti Sänggavel Carlita Linne


5 250 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 6-8 veckor

Stilren stoppad, sänggavel klädd i linnestyg. Formad i en elegant båge. Gaveln kan stå fristående eller fästas i sängen.

Mått
Höjd: 140 cm
Bredd: 90-210 cm
Tjocklek: 7,5 cm

Klädsel:
Linne: Ivory, Mörkgrå & Natur

Tvättråd:
Skumtvätt 

Om Mille Notti

Mille Notti är ett svenskt familjeföretag. Namnet betyder Tusen Nätter på italienska, vilket är passande. Mille Notti's sängkläder håller högsta kvalitet och är tillverkat på ett etiskt sätt. Sängen skall vara en plats för vila och kärlek och en njutning för både kropp och själ.

Varumärke Mille Notti
Material 100% linne
Tillgängliga storlekar Bredd: 90, 105, 120, 140, 160, 180 och 210 cm.

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 6-8 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.