Mille Notti Orientale Örngott Satin Mörkgrå 50x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Mille Notti

Mille Notti Orientale Örngott Satin Mörkgrå 50x60


445 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Orientale är ett underbart örngott från Mille Notti. Med en härlig kvalitet i kammad bomullssatin vilket som ger en len och mjuk känsla.


Örngottet är tryckt med ett sandfärgat och detaljrikt paisleymönster mot en mörkgrå bakgrund. Örngottet är enkelt att ta av och på, och har en 4 cm bred vinge samt en överlappning på baksidan. 


Varumärke Mille Notti
Storlek 50 x 60 cm
Färg Mörkgrå
Material Bomullssatin


Trådtäthet: 400 tc. 

Öko-tex Standard 100.


Det finns även matchande påslakan som säljs separat. 

Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.