Mille Notti Oceano Påslakan GOTS Percale Ljusrosa 220x220 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
-50%
Mille Notti

Mille Notti Oceano Påslakan GOTS Percale Ljusrosa 220x220


975 kr

Rek pris: 1 950 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Påslakan i kammad bomullspercale, 300tc, som ger en mjuk känsla mot huden. Stängs med knappar.

 

Inspirationen till Mille Nottis vår- och sommarkollektion 2018 hat hämtats från ljuset och stämningen i Provence. Dom har tolkat de sydfranska färgerna och mönstren på sitt eget sätt och tillfört en modern och skandinavisk touch.


Örngott medföljer ej, finns att köpa separat. 

Storlek Dubbel
Varumärke Mille Notti
Färg Ljusrosa
Material Bomullspercale
Tvättråd Alla Mille Nottis sängkläder kan tvättas i 60 grader. Använd helst inte sköljmedel i tvätten eftersom det förstör bomullsfibrerna. Lakanen kommer att bli mjuka och sköna ändå.
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.