icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mille Notti Napoli Mörkgrå Sängkappa-120cm*220cm*42cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mille Notti

Mille Notti Napoli Mörkgrå Sängkappa-120cm*220cm*42cm


870 kr

Rek pris: 1 450 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Sängkappa av boxmodell utan veck och med slitsade hörn. Materialet är enfärgad sanforiserad bomullscanvas. Sängkappan finns i alla standardbredder och två kapplängder: 42 cm är avsedd för standardsängar med resårbotten upp till längd 220 cm, och 52 cm är avsedd för kontinentalsängar med resårbotten upp till en längd av 220 cm.

För att försäkra dig om att du får rätt höjd på din sängkappa, mät avståndet under bäddmadrassen och ner mot golvet. Beroende på vilket avstånd du får kan du avgöra vilken höjd som är lämpligast för din säng.Säkerhetsnålar och anvisning för att förkorta sängkapporna till önskad sänglängd medföljer.
Maskintvättas i 40 grader.
Varumärke Mille Notti
Tillgängliga storlekar 90cm-210cm * 220cm * 42cm, 90cm-210cm * 220cm * 52
Material Bomullscanvas
Färg Mörkgrå
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.