icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mille Notti Lugano Fiberkudde har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mille Notti

Mille Notti Lugano Fiberkudde


495 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Fiberkudde från Mille Notti. Har en dunlik känsla utan att innehålla en enda dunboll. Perfekt för dig som är allergisk eller av andra orsaker inte vill använda dun.

Kudden kommer i en snygg tygväska.

Specifikationer:

- Mått: 50 x 70cm med 550g stoppning & 50 x 90cm med 900g stoppning

- Fyllning: med 70% fossflakes och 30% polyester bollfiber.

- Material: Tyg i vit, duntät bomullscambric sytt med piping. Tygkonstruktion 40/40.

- Skötselråd: Tvättas i 60 grader. Torktumlas i låg temperatur till dess att kudden är helt torr. 

 

 

Om Mille Notti

Mille Notti är tvättäkta svenskt och namnet betyder Tusen Nätter på italienska, vilket är passande. Mille Notti's sängkläder håller högsta kvalitet och är tillverkat på ett etiskt sätt. Sängen skall vara en plats för vila och kärlek och en njutning för både kropp och själ.

Varumärke Mille Notti
Färg Vit
Material Bomull/Fibervadd

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.