icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mille Notti Fibra Fibertäcke 150x210 cm 500 g har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1

Black Friday - 20% rabatt på allt! Använd kod: BLACK20

Mille Notti

Mille Notti Fibra Fibertäcke 150x210 cm 500 g


1 295 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Quiltat fibertäcke från Mille Notti. Täcket är lätt, har hög och jämn isoleringsförmåga och håller formen bra över tiden.

Fyllt med Hollofill Allerban, HCS polyesterfiber. Allerban är en viktig tillsats till Hollofill-fyllningen som motverkar förekomst av kvalster, mögel och bakterier vilket gör att det är en utmärkt produkt även för allergiker.

Täcket är packat i en snygg tygväska.

Specifikationer:

- Fyllning: HCS polyester fiber

- Yttertyg: Tyg i vit fibertät bomull. Tygkonstruktion 60/60.

- Mått: Enkeltäcke (150x210cm)

- Öko-Tex Standard 100.

- Värmegrad: Passar bra året runt. Vikt: 500 g.  

Varumärke Mille Notti
Storlek Enkel
Material Bomull/Fibervadd
Färg Vit

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.