icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mille Notti Esperienza Alpaca Pläd Mörkblå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Mille Notti

Mille Notti Esperienza Alpaca Pläd Mörkblå


3 295 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Esperienza är en mysig pläd från det välkända varumärket Mille Notti. Pläden är mjuk och erbjuder en perfekt omfamnande känsla. Passar dessutom snyggt som en detalj över soffan eller sängen när pläden inte används. Pläden har fransar längst kortsidorna för vackert avslut.

Pläden finns i färgerna mörkblå, beige, grå och ljusrosa.

Specifikationer

- Material: 100% babyalpacaull

- Mått: 130x170 cm

- Färg: Mörkblå

- Certifikat; Öko-Tex Standard 100

Varumärke Mille Notti
Material Ull
Storlek 130 x 170 cm
Material 100% Alpacaull
Färg Mörkblå

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.