icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mille Notti Dunkudde Como Maxi 50x90cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mille Notti

Mille Notti Dunkudde Como Maxi 50x90cm


1 895 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Stor kudde som passar bra att sova på eller ha som dekoration. Fyllning med vitt anddun. 60% dunandel.

Kuddarna är packade i tygväskor. 

Specifikationer:

- Mått: 50x90 cm

- Material: Tyg i vit, duntät bomullscambric, sydd med piping. Kuddarna är packade i tygväskor.

- Fyllning 900gram

- Skötselråd: Vädra ofta. Tvättas i 60 grader. Torktumla i medelvarm temperatur till dess att kudden är helt torr. 

- Öko Tex Standard 100+ Nomite certifikat.

- Rekommenderat av Astma- och Allergiförbundet.

IDFL-certifierad vilket garanterar att dunet inte plockats från levande fåglar samt att det inte förekommit tvångsmatning i uppfödningen av fåglarna. 

 

Om Mille Notti

Mille Notti är tvättäkta svenskt och namnet betyder Tusen Nätter på italienska, vilket är passande. Mille Notti's sängkläder håller högsta kvalitet och är tillverkat på ett etiskt sätt. Sängen skall vara en plats för vila och kärlek och en njutning för både kropp och själ.

Varumärke Mille Notti
Storlek 50 x 90 cm
Material Anddun/fjäder
Tvättråd Kuddar och täcken varken behöver eller bör tvättas ofta. För att hålla dem fräscha ska du istället se till att vädra och skaka dem ofta. När det väl är dags för tvätt kan du tvätta i 60 grader.
Färg Vit

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.