Mille Notti Bianca Sänggavel Linne Ivory har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Mille Notti

Mille Notti Bianca Sänggavel Linne Ivory


5 200 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 6-8 veckor
Finns även som:

En stilren, lite lägre sänggavel med mjukt rundade hörn, klädd i ett vackert tyg med linnestruktur. Den ganska låga och därtill organiska formen skapar en modern känsla. Sänggaveln är nätt, endast 6 cm tjock, och ramar in din säng på ett elegant sätt.


Träet som används har vuxit sig starkt i skogar i Norrland och tygerna är noga utvalda både för deras hållbarhet och exklusiva kvaliteter. Tyget är ett slitstarkt möbeltyg med linnestruktur av mycket hög kvalitet (70% polyester, 20% linne, 10% bomull). Linnet ger tyget ett fint melerat och naturnära utseende. Välj mellan färgerna mörkgrå, natur eller ivory.


Tyget är inte avtagbart. Mille Nottis sänggavlar är ett genuint hantverk, de tillverkas för hand styckvis efter beställning. Gaveln tillverkas i flera olika bredder för att passa alla sängar. Bianca är en beställningsvara med leveranstid på cirka 6-8 veckor.

 

Bredd: 90 - 210 cm

Höjd: 100 cm

Tjocklek: 6 cm

 

Denna Mille Notti sänggavel är specialtillverkade efter dina anvisningar vilket innebär att vi ej erbjuder öppet köp. Ångrar du dig och önskar att avbryta din beställning måste du göra detta inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning. För mer information, kontakta vår kundtjänst eller läs våra allmänna villkor. 

 

Tygprover på samtliga färger finns i vårt Showroom i centrala stockholm. Läs mer om vårt showroom här.

Färg Vit
Varumärke Mille Notti
Tillgängliga storlekar Bredd: 90, 105, 120, 140, 160, 180 och 210 cm.
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 6-8 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.