icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mille Notti Amore Piccolo Påslakanset 2-delset har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp


Sommarrea:
30% rabatt på uvalda produkter från Mille Notti
 
 

Mille Notti

Mille Notti Amore Piccolo Påslakanset 2-delset


1 257 kr

Rek pris: 1 795 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Amore från Mille Notti är tillverkat i lyxig bomullssatin med en len ytmjuk känsla och vacker glans.Trådtäthet 300 tc. Öko-Tex Standard 100.

 


 2-delset: 1st påslakan 150x210 cm + 1st örngott 50x60 cm.

Storlek 2-delset
Material Satin
Varumärke Mille Notti
Färg Lila
Storlek 2-delset, 3-delset
Material Bomullssatin

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.