icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mavis Växamadrass har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mavis

Mavis Växamadrass


1 195 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar

Madrassen är delad i två delar. Använd någon av delarna eller båda två, för en optimal anpassning efter personens längd.
Passar bland annat till växasängarna: Vimmerby, Solberga, Lundsberg och Edstorp m.m.


Mått (B * L * H): 80 * 120 + 80 * 9 cm

 

Notera att madrassöverdraget kan variera i färg och mönster.

Storlek Växamadrass
Varumärke Mavis
Tillgängliga storlekar Mått (B x L x H): 80 x 120 + 80 x 9 cm
Färg Mönstrat
Tjocklek 9cm
Tvättbar Ja
Mavis

Mavis

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.