icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mavis Tv-Bänk Falsterbo 120cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mavis

Mavis Tv-Bänk Falsterbo 120cm


5 495 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Mavis Falsterbo Tv-Bänk 120 cm är en snygg och praktiskt tv-bänk i serien Falsterbo från svenska Mavis. Tv-bänken är tillverkad i massiv björk och MDF och har tre utdragbara lådor samt två öppna hyllplan. Finns i tre olika utföranden; vit, vitlack med vitoljad ektopp och svartlackad.

 

Tv-bänken levereras monterad!

Material: MDF/Massivträ. Benstativ i massiv Björk, Stomme i MDF

Färg: Vit, Vitlack med vitoljad ektopp eller Svartlackad

Lådor i plywood med sidomonterad kullagerskena. Kabelutgång finns på baksidan.   

 

Mått Tv-bänk
Bredd x Djup x Höjd: 120 x 40 x 46 cm

Mått på lådor (BxDxH); 54 x 33,5 x 7cm.

Varumärke Mavis
Material Massivträ/MDF
Tillgängliga storlekar (BxDxH): 120x40x46 cm

Mavis

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.