icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mavis Split Huvudgavel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mavis

Mavis Split Huvudgavel


4 495 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Sänggavlar Mavis

Tre, eller till och med fyra olika sänggavlar, beror på hur du sätter samman de två gaveldelarna. På ett par minuter har du "möblerat om".
Enkel och rå, men ändå elegant.

Material: Massiv furu som är stålborstad för att få mer liv i träet.

Gaveln är smidig och enkel att få fast. Den är monteringsklar och kan antingen hängas på väggen med medföljande lister, eller fästas i sängramen. Det går också bra att luta gaveln mot väggen och sätta sängen mot som ett stöd.

Huvudgavel till 90 säng (b x h): 150 x 135cm
Huvudgavel till 180 säng (b x h): 260 x 135cm.

Varumärke Mavis
Material Massiv Furu
Tillgängliga storlekar 150cm * 135cm, 260cm * 135cm

Mavis

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.