• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mavis Smögen Sängbord Vitlack

Leveranstid: 2-4 veckor
1 995 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Smögen sängbord inger en rustik känsla i hemmet. Sängbordet har både en rymlig låda samt två hyllplan där du kan förvara allt möjligt som du behöver ha nära till hands. För att skapa en komplett känsla i hemmet så går det utmärkt att match sängbordet med andra möbler ur Smögen kollektionen. 

Material: MDF

Färg: Vitlackad

Vikt: 19 kg

Sängbordet levereras färdigmonterat. 

Mått bord
Bredd x Djup x Höjd: 38 x 38 x 65 cm

Mått låda
Bredd x Djup x Höjd: 29 x 30 x 12,5 cm

Ritning 
 

Om Mavis
Mavis är en tillverkare med många års erfarenhet bakom sig, vilket innebär att du är i trygga händer när du väljer en av deras möbler. Företaget startades redan 1917, då under namnet Bröderna Johansson Sängfabrik AB och började med sängar som snickrades i en fabrik i Smålandsstenar. Under det knappa sekel som förlöpt sedan uppstarten har förstås betydande förändringar ägt rum. År 2008 bytte företaget namn till Mavis Möbler AB och i samband med detta utökades sortimentet till även andra sorters möbler, så som skåp, byråer, bord, vitrinskåp och mycket mer. 

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Specifikationer

Leveranstid 2-4 veckor
Varumärke Mavis
Färg Vitlack/oljad ek
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Tillgängliga storlekar B x D x H: 38 x 38 x 65 cm
Färg

Leverans

Leveranstid 2-4 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating