• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mavis Smögen Bokhylla 5-hyllor 80x190 cm

Leveranstid: 2-5 vardagar
5 795 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Denna bokhylla tillhör den välkända Smögen serien från Mavis. Serien har fått sitt namn från Smögen hamnen, en ståtlig, trygg och säker hamn. Detta är något som återspeglar sig i produkterna ur Smögen serien, produkterna utstrålar en elegans som är svår att slå.

Denna höga bokhylla är tillverkad i vitlackerad MDF och har justerbara hyllor för att du ska kunna anpassa bokhyllan efter egna önskemål.  

Bokhyllan levereras monterad men vi rekommenderar att man fäster bokhyllan i väggen med hjälp av ett medföljande väggbeslag för att undvika några olyckshändelser. Anvisningar för detta hittar du här

Komplettera gärna denna bokhylla med andra möbler ut Smögen serien för att skapa en helhet när du inreder ditt hem. 

Utförande: Vitlackerad

Material: MDF

Mått (B x D x H): 80 x 35 x 190 cm.

Hyllorna är justerbara.

 

Om Mavis
Mavis är en tillverkare med många års erfarenhet bakom sig, vilket innebär att du är i trygga händer när du väljer en av deras möbler. Företaget startades redan 1917, då under namnet Bröderna Johansson Sängfabrik AB och började med sängar som snickrades i en fabrik i Smålandsstenar. Under det knappa sekel som förlöpt sedan uppstarten har förstås betydande förändringar ägt rum. År 2008 bytte företaget namn till Mavis Möbler AB och i samband med detta utökades sortimentet till även andra möbler, så som skåp, byråer, bord, vitrinskåp och mycket mer. 

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Specifikationer

Leveranstid 2-5 vardagar
Varumärke Mavis
Färg Vit
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Material
Tillgängliga storlekar (b x d x h): 80 x 35 x 190 cm
Färg

Leverans

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating