icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mavis Smögen Bokhylla 5-hyllor 80x190 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mavis

Mavis Smögen Bokhylla 5-hyllor 80x190 cm


5 795 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Mer från: Mavis Hyllor Bokhyllor

Denna bokhylla tillhör den välkända Smögen serien från Mavis. Serien har fått sitt namn från Smögen hamnen, en ståtlig, trygg och säker hamn. Detta är något som återspeglar sig i produkterna ur Smögen serien, produkterna utstrålar en elegans som är svår att slå.


Denna höga bokhylla är tillverkad i vitlackerad MDF och har justerbara hyllor för att du ska kunna anpassa bokhyllan efter egna önskemål.  

 

Bokhyllan levereras monterad men vi rekommenderar att man fäster bokhyllan i väggen med hjälp av ett medföljande väggbeslag för att undvika några olyckshändelser.

 

Komplettera gärna denna bokhylla med andra möbler ut Smögen serien för att skapa en helhet när du inreder ditt hem. 

 

 

Utförande: Vitlackerad

Material: MDF

Mått (B x D x H): 80 x 35 x 190 cm.

Hyllorna är justerbara.

 

Varumärke Mavis
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Tillgängliga storlekar (b x d x h): 80 x 35 x 190 cm
Färg Vit

Mavis

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.