icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mavis Luton Spegel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mavis

Mavis Luton Spegel


1 595 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: Speglar

Stilren och klassisk spegel från Mavis. Fungerar utmärkt "helt ensam" på vilken vägg som helst.

Vikt: 5 kg.

 

Du ser bättre ut i en spegel från Mavis. Men inte nog med det, de är även säkrare!

Material är en stor del av en varas kostnad, desto tjockare och desto massivare ju dyrare blir de. 

Mavis använder alltid 5mm, inte för att fördyra produkten men för att ge en rättvis bild av dig. De flesta som tillverkar speglar använder spegelglas som är 3mm. När man använder tunna material så är de också mer flexibla, därför böjer sig en 3mm spegel och man får en reflektion som ibland liknar den i "lustiga huset", 5mm glas deformeras inte på samma sätt.

Samtliga speglar har en säkerhetsfilm på baksidan. Den finns där trots att du aldrig kommer att se den och förhoppningsvis aldrig få användning av den, men OM olyckan är framme och spegeln går sönder så skall den hålla ihop glaset för att förhindra fler olyckor.

Mavis speglar är inramade, inte limmade. Detta görs av två anledningar: lim blir gammalt och kan efter längre tid släppa, särskilt med tyngd från t.ex glaset om man inte har andra fästelement. Vid limning så måste glaset pressas mot baksidan, om limmet är ojämnt applicerat eller trycket ojämnt när man pressar ner så får man åter igen deformationer och reflektionen blir "lustiga huset" igen.

Varumärke Mavis
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Tillgängliga storlekar 27 x 3 x 90 cm (b x d x h)
Mavis

Mavis

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.