• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mavis Lundsberg Sängbord

Leveranstid: 2-5 vardagar
1 795 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Detta sängbord är tillverkad i klassisk design med en benvit färg och en skiva i naturlackad ek. Sängbordet har en herrgårdskaraktär och passar utmärkt med sängen i Lundsberg kollektionen. För att göra sängbordet så praktiskt som möjligt har det en utdragbar låda i plywood med sidomonterad kullagerskena samt två hyllplan. Faktorer som gör bordet både praktiskt och snyggt. 

Material: MDF, ek & ekfanér

Färg: Benvit med eklackad toppskiva

Vikt: 11kg.

Kräver montering. Monteringsanvisningar.

Mått bord
Bredd x Djup x Höjd: 42 x 34 x 57 cm

Mått låda
Bredd x Djup x Höjd: 26,5 x 26,5 x 9 cm

Ritning 
 

Om Mavis
Mavis är en tillverkare med många års erfarenhet bakom sig, vilket innebär att du är i trygga händer när du väljer en av deras möbler. Företaget startades redan 1917, då under namnet Bröderna Johansson Sängfabrik AB och började med sängar som snickrades i en fabrik i Smålandsstenar. Under det knappa sekel som förlöpt sedan uppstarten har förstås betydande förändringar ägt rum. År 2008 bytte företaget namn till Mavis Möbler AB och i samband med detta utökades sortimentet till även andra sorters möbler, så som skåp, byråer, bord, vitrinskåp och mycket mer. 

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Specifikationer

Leveranstid 2-5 vardagar
Varumärke Mavis
Färg Ek, Vit
Färg Benvit med ektopp
Material Ekfaner/MDF
Tillgängliga storlekar B x D x H: 42 x 34 x 57 cm

Leverans

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating